Net-Zero: Family House

This home is designed with a family in mind. On the ground floor, the extensive open floor plan of the living room, dining room, study and kitchen connect to a large deck in the rear. The mudroom is located immediately adjacent to the front door, limiting dirt tracking into the home. A large landing at the top of the stairs works as a play area or office, while three bedrooms provide plenty of sleeping and private spaces for the whole family.

pieceHomes® is a trademark of Davis Studio Architecture + Design. All content and designs © 2009 Davis Studio Architecture + Design |

Disclaimer: Pricing and availability are subject to change. All references to prices, on this website or by a pieceHomes representative, are estimates based on current knowledge and material costs. All references to size, height, and square footage are approximate.