eP: Master Suite
Mar Vista, California
Installed April 2010.

Adding much needed space to an older LA home, this version of the eP: Master Suite was installed along with the eP: Guest House to provide more living space for a three generation family. The spacious bedroom and master bath provide a private retreat while a small office provides a quiet space for working at home. Arriving at the site nearly 100% complete, the bathroom was finished completely at the factory, as pictured above.


See more info and the floorplan.

pieceHomes is a trademark of Davis Studio Architecture + Design. All content and designs 2009 Davis Studio Architecture + Design | davisstudioad.com

Disclaimer: Pricing and availability are subject to change. All references to prices, on this website or by a pieceHomes representative, are estimates based on current knowledge and material costs. All references to size, height, and square footage are approximate.

This eP: Master Suite was built by
Sustainable Prefab.

All photos of eP: Master Suite by anthonyrich.com.