eP: Studio
Venice, California
Installed February 2010.

The first eP: Studio was installed in Venice, CA on Feb 25, 2010. The single module was forklifted into place on top of a garage that was built on-site. Providing an office and some extra living space for an older Venice home, the module has green features such as cork flooring, no-VOC paints and an efficient heat pump. The module arrived nearly 100% complete from the factory, including a half-bath.

See more info and the floorplan.

pieceHomes is a trademark of Davis Studio Architecture + Design. All content and designs 2009 Davis Studio Architecture + Design | davisstudioad.com

Disclaimer: Pricing and availability are subject to change. All references to prices, on this website or by a pieceHomes representative, are estimates based on current knowledge and material costs. All references to size, height, and square footage are approximate.

This eP: Studio was built by
Sustainable Prefab.

All photos of eP: Studio by anthonyrich.com.